TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Country Radio staví nový vysílač

Obrovský jeřáb instaluje na střeše budovy jeden ocelový díl za druhýmV těchto dnech se ke svému cíli blíží další fáze dlouho připravované změny, týkající se jedné z nejposlouchanějších pražských soukromých rozhlasových stanic, Country Radia. V Praze na Vinohradské ulici, na střeše výškové budovy Stimbuilding (bývalý Strojimport), roste nová dominanta, anténní konstrukce ve tvaru pyramidy. Její vrcholek, 12,5 m vysoký stožár, ponese zbrusu nový anténní systém, který bude od září šířit vysílání Country Radia na frekvenci 89,5 MHz. Pražané už několik dní se zájmem sledují, jak sedminápravový obří jeřáb, schopný unést až 300 tun, opatrně a s centimetrovou přesností skládá na střechu sedmdesátimetrové budovy jeden ocelový díl za druhým.
„Od přesunu vysílače na střechu Stimbuildingu si slibujeme lepší pokrytí území Prahy a jejího okolí s plným využitím technických parametrů, které nám mezinárodní kmitočtová koordinace umožňuje“, řekl generální ředitel Country Radia Jan Zilvar. Prostřednictvím Českých radiokomunikací, a.s. bude Country Radio i nadále šířit vysílání na středovlnných frekvencích 1062 kHz a 1584 kHz.

A takovýto pohled se nabízí ze střechy budovy Stimbuildingu
A zde vidíte fotografii modelu hotového díla
avatar Autor: on 11.6.2003. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*