TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Country Radio v nemocnici

Už popáté proběhne v červnu ve FN Motol neobvyklý motivační program Indiánské prázdniny. V jeho průběhu budou mít děti i dospělí , léčící se ve FN Motol, možnost prožít několik hodin denně mimo nemocniční budovu. Indiánské prázdniny jim umožní zapomenout na starosti a problémy, vedle her nabídnou také motivační a terapeutické programy. Partnerem projektu „Indiánské prázdniny“ je Country Radio, které na odpoledne 5. června 2003 připravilo zajímavý zábavný program.
Za dětmi přijedou pracovníci Country Radia a spolu s nimi i zpěvák Karel Zich. Bude se zpívat, povídat, budou se rozdávat dárky a natáčet pozdravy malých Indiánů, které bude Country Radio vysílat od 9. června každý den v 11.00 hod. Odpoledne Country Radia v rámci projektu „Indiánské prázdniny“ proběhne ve čtvrtek 5. června 2003 od 15.00 hod. ve FN Motol u Dětského pavilonu u heliportu.

avatar Autor: on 28.5.2003. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*