TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Zemřel zpěvák Daryle Singletary

V pondělí 12. února 2018 v časných ranních hodinách zemřel ve svém domě ve městě Lebanon (Tennessee, USA)  zpěvák Daryle Singletary. Bylo mu pouhých 46 let. Zpráva o jeho úmrtí se nejprve začala šířit na sociálních sítích, následně byla potvrzena oficiálním tiskovým vyjádřením.  Příčina Darylova úmrtí zatím nebyla oficiálně zveřejněna, podle neoficiálních informací byla jeho smrt zapříčiněna krevní sraženinou.

Daryle Singletary se narodil 10. března 1971 ve městě Cairo v Georgii. Na začátku 90. Let se přestěhoval do Nashvillu, kde zkoušel prorazit jako countryový zpěvák. Začal vystupovat na večerech pro začínajících zpěváky a ve studiích nahrával demo snímky pro slavnější kolegy. Nazpíval také demo nahrávku písně „An Old Pair of Shoes,“ kterou do svého katalogu následně zařadil Randy Travis. Darylův zpěv zaujal Travise natolik, že mu pomohl k uzavření nahrávacího kontraktu se společností Giant Records.

V roce 1995 vydal Singletary své debutové album, ze kterého se hned dva singly (písně „I let Her Lie“ a a“Too Much Fun“) dostaly do countryové Top 5.  Během své kariéry stačil Daryle natočit celkem 6 studiových sólových alb, to poslední s názvem There’s Still a Little Country Left vzniklo v roce 2015. Tím úplně posledním Singletaryho počinem bylo album duetů s Rhondou Vincent, které vyšlo pod názvem American Grandstand v roce 2017.
„Daryle Singletary byl jedním z největších zpěváků,“ uvedla v reakci na smutnou zprávu Rhonda Vincent. „Zpívání s ním jsem milovala. Sdíleli jsme spřízněného ducha nejenom na jevišti, ale také mimo něj. Bude mi moc chybět.“

Daryle Singletary

Daryle Singletary

avatar Autor: on 13.2.2018. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*