TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vychází kniha Fešáci 50 let – historie, zpěvník, fotografie

Fešáci 50 letv - historie, zpěvník, fotografie

Fešáci 50 let – historie, zpěvník, fotografie

V pondělí 22. května 2017 vychází u nakladatelství AOS Publishing publikace Fešáci 50 let – historie, zpěvník, fotografie. Jejím autorem je dlouholetý publicista v oblasti country hudby a provozovatel webů CountryWorld.cz a CountryObchod.cz Jiří Konc.

Countryová skupina Fešáci slaví v roce 2017 padesáté výročí od svého založení. Zmíněné významné jubileum je jistě dobrou příležitostí k ohlédnutí za její dosavadní kariérou. Tato kniha se snaží všem příznivcům Fešáků nabídnout právě takové ohlédnutí a to všemi způsoby, jaké jsou v možnostech knižní publikace.

Poutavě sepsaná historie Fešáků nabízí na 160 stranách i detailnější pohled do jejího zákulisí a na zlomové okamžiky v životě kapely od jejího založení v roce 1967 až do současnosti.
Psaný text je navíc doplněný bohatou obrazovou dokumentací. Mnohé fotografie, které pocházejí z osobních archivů jednotlivých členů kapely, se fanouškům dostávají do rukou vůbec poprvé. A protože je tato publikace věnována hudební skupině, najdete v ní i notový zápis a texty třiceti největších fešáckých hitů.

Vydejte se spolu s Fešáky na cestu proti proudu času. Na cestu, která započala v roce 1967 a trvá již dlouhých padesát let. Padesát let, které nejsou jen historií kapely samotné, ale do jisté míry i historií české country hudby.

Kniha vychází ve formátu A5 v pevné vazbě.

Kniha Fešáci 50 let – historie, zpěvník, fotografie je vhodným doplňkem k nedávno vydanému 3CD kompletu Fešáci 50 let, který přináší dvě CD s největšími hity fešácké historie a jedno CD zbrusu nových nahrávek.

Knihu můžete zakoupit na koncertech Fešáků a v internetovém obchodě CountryObchod.cz, který je provozován přímo autorem knihy. Objednejte si svůj výtisk knihy Fešáci 50 let – historie, zpěvník, fotografie již dnes!!!

avatar Autor: on 22.5.2017. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*