TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

STARÝ DOBRÝ WESTERN letos plnoletý

Před sedmnácti lety se dva nadšenci rozhodli udělat pro sebe a své blízké hudební setkání s kapelami hrající country. Letos toto hudební setkání slaví 18 let. Probíhá dva dny, na dvou scénách a sjíždí se na něj příznivci i muzikanti nejen z celé republiky, ale také ze zahraničí. V tradiční termín – první pátek a sobotu v srpnu, což je letos 5. a 6. srpna, na Bystřičce-přehradě (okres Vsetín), proběhne plnoletí ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN.

Za těch sedmnáct let už vystoupilo mnoho hudebních legend a hvězd, přesto i letos představí Western osobnosti, které vystoupí poprvé.

„Pozvání do pátečního programu přijala hudební legenda, Vašek Neckář, který je sice znám hlavně písněmi v oblasti středního proudu, ale do žánru country také přispěl nejednou písní. Vašek Neckář vystoupí se skupinou Bacily. Dále se můžete těšit na kapelu Fešáci, Karla Kahovce a George & Beatovens, zahraniční hosty WestWend – Jonathana a Wendy Maness a mnoho mnoho dalších,“ prozradil dramaturg festivalu a jeden ze zakládajících nadšenců Martin Kožich.

Celý festival jako vždy protkají ukázky country tanců, westernové dovednosti a všudypřítomná dobrá nálada a radost ze setkání.

Dva dny, dvě scény – to je festival plný hvězd – to je STARÝ DOBRÝ WESTERN.

Více na www.starydobrywestern.cz

 

Ruty Šuty na STARÉM DOBRÉM WESTERNU 2015 (Foto:Pavel Hrdlička / Gympleři)

Ruty Šuty na STARÉM DOBRÉM WESTERNU 2015 (Foto:Pavel Hrdlička / Gympleři)

STARÝ DOBRÝ WESTERN 2015 (Foto: Pavel Hrdlička / Gympleři)

STARÝ DOBRÝ WESTERN 2015 (Foto: Pavel Hrdlička / Gympleři)

STARÝ DOBRÝ WESTERN 2014 - Karel Kahovec (Foto: Pavel Hrdlička / Gympleři)

STARÝ DOBRÝ WESTERN 2014 – Karel Kahovec (Foto: Pavel Hrdlička / Gympleři)

Tomáš Linka na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Robert Loukota/Gympleři)
Tomáš Linka na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Robert Loukota/Gympleři)

 

avatar Autor: on 5.6.2016. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.