TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Country Vánoce kapely Gympleři a přátel 2015

Poslední měsíc roku již započal, zapálené svíčky na adventním věnci přibývají a skoro všichni přemýšlí, jakým dárkem potěšit své blízké. Přiblížila se doba Vánoc, která letos opět, po loňské odmlce, přináší také vánoční koncerty vsetínské kapely Gympleři a jejich přátel.

Vánoční melodie v country úpravě, líbezné tóny smyčcového kvarteta a pěvecký sbor, na to všechno se můžete těšit na pěti místech Valašska v průběhu prosince na koncertech nazvaných Country Vánoce kapely Gympleři a jejich přátel.

Vánoční turné odstartovalo v neděli 6. prosince v Lužné a koncerty pak budou probíhat každou prosincovou neděli.

Do Valašského Meziříčí dorazí Gympleři 13. prosince a výjimečně od 18 hod. zahrají v kostele Českobratrské církve evangelické (v parku Botanika). Poslední předvánoční neděli 20. prosince zahrají od 17 hodin ve Stříteži nad Ludinou. Vánočními svátky však koncerty nekončí. Pokračuje se 27. prosince ve Všechovicích a celá vánoční šňůra bude tradičně ukončena 28. prosince od 17 hod. ve Vsetíně, letos však v Římskokatolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie (u zámku).

Gympleři, kteří od začátku letošního roku fungují v nové sestavě, představí v novém hudebním kabátku své starší písně, natočené na dvou vánočních CD, ale připravili pro letošní vánoční sezónu také pár novinek.

Vstupné na koncerty je 100 Kč, pro děti 50 Kč.

Přijďte si odpočinout od každodenního shonu a spolu s Gymplery a jejich přáteli si vychutnejte kouzelnou atmosféru a pohodu vánočních dní.

Více informací na www.gympleri.cz

avatar Autor: on 11.12.2015. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.