TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mirek Hoffmann pokřtil své výběrové 4CD

Ve čtvrtek 15. října 2015 se uskutečnilo setkání s country legendou panem Mirkem Hoffmannem v jeho soukromém Saloonu.
Při té příležitosti byla pokřtěna kolekce 4CD MIREK HOFFMANN 80, která vyšla na začátku tohoto měsíce k jeho životnímu jubileu. Komplet 80 písní společně s Mirkem Hoffmannem pokřtil primář „Kliniky JL“ MUDr. Ján Lešták,  a producent Supraphonu Alan Piskač.
Výběrové čtyřalbum Mirek Hoffmann 80 lze s nadsázkou označit za kroniku české country uplynulých čtyřiceti let. Mirek Hoffmann patří k zakladatelům tohoto žánru u nás. Od roku 1970 působil ve skupině Greenhorns/Zelenáči a společně s Michalem Tučným, Tomášem Linkou, Janem Vyčítalem a dalšími spoluurčoval vývoj domácí „western music“. Ceněn je zejména jako autor zásadních českých country textů – Divnej smích, Vůz do Tennessee, Tom Dooley, Dívka s vlasem medovým, Hej, Joe, Žlutá kytka.
Osmdesát hitů Mirka Hoffmanna zahrnuje tituly, které on sám nazpíval se skupinami White Stars, Greenhorns a Zelenáči. Titul můžete zakoupit v internetovém obchodě CountryObchod.cz.

avatar Autor: on 26.10.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.