TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Amfiteátr Hanesův Mlýn bude letos již po dvanácté hostit legendární festival a přední osobnosti současné folk a country scény

Karel Gott (Foto: Nguyen Phuong Thao / Supraphon)

Karel Gott (Foto: Nguyen Phuong Thao / Supraphon)

Ve dnech 4. – 5. září 2015 proběhne v prostorech amfiteátru na Hanesově mlýně u Štoků na Vysočině 12. ročník hudebního folkového festivalu Trampský širák.  Organizátoři festivalu opět připravují velice zajímavý hudební program, na kterém vystoupí celá řada známých osobností, jako například: Vlasta Redl, Žalman a spol, Nezmaři, Hop Trop či Pacifik.  Spolu s nimi vystoupí i méně známé hudební uskupení.  Diváci se tak mohou těšit např. na skupinu Semtex či revival Michala Tučného z Plzně, který sklidil velký divácký úspěch v loňském ročníku díky své dokonalé vizuální a interpretační podobě s originálem.

Letošní ročník se zapíše do historie české hudby jako rok, ve kterém Karel Gott poprvé vystoupí na folkovém festivalu.  Po úspěchu na rokovém festivalu Rock for People se Karel Gott vydá ovládnout i pódium před „kotlíkáře“.  Jako speciální host vystoupí Karel Gott na tomto festivalu se samostatným programem v sobotu 5. 9. 2015 od 17 hod.

Jaroslav Samson Lenk řekl o Trampském širáku:
„Ten festival je příjemný nejen různorodostí žánrů které je zde možné zaslechnout ale i skladbou přátelského a tolerantního publika. Vždyť kolik je festivalů, kde vedle sebe mohou bez problémů vystoupit, Hop trop, Redl, Nohavica či Karel Gott. A já si myslím, že je to i proto, že zde nejde tolik o exhibování jednotlivých umělců, ale o písničku, kterou si může publikum s interprety snadno zazpívat. A takovou různorodost pod krempu může pojmout jen Trampský Širák.“
Vstupenky na TRAMPSKÝ ŠIRÁK lze pořídit v předprodeji i na místě konání:
http://www.trampskysirak.cz/content/flash/index.php

Více informací o festivalu: www.trampskysirak.cz a www.facebook.com/festivaltrampskysirak?fref=ts

avatar Autor: on 11.8.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.