TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

STARÝ DOBRÝ WESTERN představuje změnu v sobotním programu

Milan Drobný (Foto: Supraphon)

Milan Drobný (Foto: Supraphon)

Už jen pár dní zbývá do prvního srpnového pátku – 7. srpna, kdy na Bystřičce po sedmnácté odstartuje dvoudenní festival country hudby STARÝ DOBRÝ WESTERN. Jeho program je opět nabitý a v sobotu bude probíhat na dvou scénách. Vystoupí více než dvě desítky účinkujících, avšak i zde se musí pořadatelé vypořádávat s aktuálními změnami a pružně na ně reagovat.

„Rádi bychom naše příznivce dopředu upozornili na změnu v sobotním galaprogramu. Ze zdravotních důvodů nedorazí dříve avizovaný Petr Spálený. Tato zpráva je velmi nemilá, ale zdraví je samozřejmě přednější. Udělali jsme maximum pro zajištění adekvátní náhrady, jenže sehnat měsíc před akcí zajímavou hudební osobnost, která by se hodila na závěrečný galaprogram, není vůbec jednoduché. Oslovili jsme bezúspěšně snad desítku interpretů, až se nám podařilo najít, myslím, velmi zajímavého interpreta,“ prozradil dramaturg festivalu Martin Kožich.

„Věříme, že návštěvníky potěšíme. Letos poprvé se u nás představí hudební bard, dříve spolupracující s divadlem Semafor, dvojicí Suchý – Šlitr či Country Beatem Jiřího Brabce – Milan Drobný s doprovodnou kapelou Faces. Návštěvníci určitě budou znát jeho hity Pláču pláču sůl nebo Písnička pro kočku (Vy byste pořád seděla a nevydala hlásku) a tak věříme, že si s ním jeho hity všichni rádi zazpívají,“ doplnil Martin Kožich.

Kromě Milana Drobného vystoupí také: Schovanky, Wabi Daněk, COP, Taxmeni, Gold of Shania Twain, Tarso Miller Trio  (Brazílie), Poutníci, Steel Guitar Show & Neznámi (SK), Alishi & Mišmaš, Devítka, Gympleři a mnoho dalších. Celou akci doladí stylový doprovodný program.

Více na www.starydobrywestern.cz

avatar Autor: on 26.7.2015. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.