TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Carrie Underwood: Nové album bude mít jiný sound

Carrie Underwood na koncertě pro NBC Today Show, Rockefeller Center, New York City, 15. srpna 2012 (Foto: Kent Miller / PR Photos)

Carrie Underwood na koncertě pro NBC Today Show, Rockefeller Center, New York City, 15. srpna 2012 (Foto: Kent Miller / PR Photos)

Zpěvačka Carrie Underwood pracuje na novém albu. Chystaný projekt, který bude jejím prvním od alba Blown Away z roku 2012, by měl být po hudební stránce zcela odlišný od toho, na co jsme od Carrie zvyklí. „Nové album bude mít úplně nový sound,“ řekla zpěvačka pro Country Countdown USA. „Chtěla bych, aby všechno bylo na správném místě a vypadalo úplně jinak – jiný sound, jiné emoce. Také pracuji s dalším producentem, abych si vyzkoušela některé věci jinak a je to opravdu zábavné.“

Carrie ale zatím odmítla prozradit datum vydání její rozpracované novinky. Mělo by to však být brzy. Od vydání jejího posledního alba Blown Away uplynuly již tři roky a v mezičase se Carrie věnovala také své nové úloze matky. V únoru se jí totiž narodil synek Isaiah Michael Fisher. Jak zpěvačka říká, mateřství ji ovlivnilo ve všech směrech jejího života, včetně hudby. „Asi není možné, aby moje tvorba nebyla ovlivněna mými prožitky. Pro nové album jsem připravila i jednu píseň, která je o mém manželovi a o mém synovi. Jsem moc šťastná, že mohu mít tento zázrak života doma a můj syn bude moci jednou říci –‘Vždyť ta píseň je o mně’“

avatar Autor: on 25.6.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.