TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Joey Feek z dua Joey + Rory opět bojuje s rakovinou

Joey + Rory (Foto: Gaither Music)

Joey + Rory (Foto: Gaither Music)

Zpěvačka Joey Feek s populárního manželského dua Joey + Rory oznámila, že jí lékaři znovu diagnostikovali rakovinu. V červnu loňského roku manželé Feekovi oznámili, že Joey podstoupila léčbu rakoviny děložního hrdla, která spočívala v chirurgickém odstranění nádoru. Téměř přesně po roce se zákeřná nemoc vrátila a Joey musí podstoupit chemoterapii a radiologickou léčbu. Tuto neradostnou zprávu oznámil Rory Feek na jejich společném blogu, kde zveřejnil následující vzkaz.

„Zde je to, co Joey i já víme…

Bůh má plán a Jeho plán je i náš plán. Každý den, který nám dal, je od něj tím nejkrásnějším darem. A protože se každý den modlíme za zázrak, musíme žít každý den, jako kdyby to byl skutečný zázrak. A on jím je…

Pane, jako věřící Ti plně důvěřujeme a modlíme se za Tebe. Ne za nás.

Ale protože jsme z masa a kostí, manžel a manželka, modlíme se za kompletní a celkové Joeyino uzdravení, abychom spolu mohli v klidu zestárnout, držeje se za ruce a sedíc na zápraží našeho domu a sledujíc západ slunce.

A také za to, aby nače malá dcerka, Indiana, nezmeškala žádný z cenných okamžiků strávených se svou matkou.

Amen. Amen. Amen.“


avatar Autor: on 15.6.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.