TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ve zkratce: Alan Jackson, Greenhorns, Tim McGraw a další

Alan JacksonV dnešním přehledu zpráv a zajímavostí ze světa country se podíváme na statistiky internetových downloadů a prozradíme vám, který countryový interpret je na internetu nejoblíbenější. Dozvíte se další informace o chystaném albu skupiny Greenhorns a Honzy Vyčítala a zavítáme i na premiéru nového filmu s Timem McGrawem. Ani to však ještě není všechno. Dozvíte se také, co právě teď chystá Robert Earl Keen a kdo si zahraje v remaku TV série Dukes of Hazzard.

… Na obzoru je nové cédéčko skupiny Greenhorns. Jmenuje se Těm, kteří tu už nejsou a vyjde někdy na přelomu března a dubna. Nové album Greenhornů je podle jeho producenta a aranžéra, zpěváka Petra Kocmana, již dokončeno a v tuto chvíli se připravuje konečná verze jeho obalu. Album vychází na labelu společnosti Multisonic.

… Zpěvák a skladatel Robert Earl Keen dokončil práce na svém novém albu. Producentem 11. albového Keenova projektu byl zpěvákův dlouholetý kytarista Rich Brotherton. Na albu What I Really Mean se objeví i dva speciální hosté – legendární countryový zpěvák a člen nashvillské Country Music Hall of Fame, Ray Price, a banjista Danny Barnes. Prvním singlem z alba je titulní skladba, která bude do amerického éteru vpuštěna 23. března 2005. Samotné album se pak objeví 10. května tohoto roku.

… Herec Burt Reynolds v těchto dnech dokončil práci na své postavě ve filmovém zpracování slavného TV seriálu Dukes of Hazzard. Originální televizní sérii odvysílala CBS v letech 1979 až 1985. O zápletky se starali bratranci Dukeovi, kteří nikdy neměli k problému daleko. Na jejich straně stáli strýček Jesse (ve filmu ho ztvárňuje countryový veterán Willie Nelson) a sestřenice Daisy (Jessica Simpson) a naopak tradičními protivníky byli zkorumpovaný Hogg a jeho parťák, šerif okresu Hazzard, Roscoe P. Coltrane. Postavu Hogga si zahrál právě Reynolds a jak sám tvrdí, jeho „hrdina“ bude ve filmu ještě více arogantnější, než kdykoliv před tím.

… Pohřeb zpěváka Chrise LeDouxe se uskuteční v pondělí 14. března 2005 na jeho ranči ve městě Kaycee, stát Wyoming. Podle rodiny se bude jednat o privátní obřad. LeDoux zemřel ve středu 9. března 2005 na komplikace při léčbě rakoviny žlučovodů. Bylo mu 56 let.

… Black Cloud je dalším filmem, ve kterém můžeme vidět současnou countryovou jedničku, zpěváka Tima McGrawa. Svojí premiéru si odbyl v pátek 11. března 2005 v New Yorku. Snímek vypráví o talentovaném mladém boxerovi, který zjišťuje, že žít se dá i bez boxerského ringu. Režisérem snímku je herec Rick Schroder. Ačkoliv premiéra snímku se uskutečnila až po nedávné premiéře dalšího filmu s Timem McGrawem, Friday Night Lights, je Black Cloud Timovým hereckým debutem. Natáčen byl totiž ještě před vznikem filmu Friday Night Lights, za který si zpěvák vysloužil řadu příznivých kritik.

… Alan Jackson získal od americké Asociace nahrávacího průmyslu (RIAA) již dva zlaté digitální singly. Je tak vůbec prvním countryovým interpretem, který toto dokázal. Dodejme, že zlatý digitální singl se uděluje za 100 tisíc placených downloadů skladby. V Alanově případě se jednalo o písně „Remember When“ a „It’s Five O ‚ Clock Somewhere.“

avatar Autor: on 13.3.2005. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*