TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sammy Kershaw: nová smlouva, nové album

Sammy Kershaw (Foto: Holland Group)

Sammy Kershaw (Foto: Holland Group)

Zpěvák Sammy Kershaw tento týden ohlásil podepsání nového kontraktu se společností Cleopatra Records. S novou nahrávací smlouvou samozřejmě jde ruku v ruce i nové album. To by mělo vyjít v průběhu letošního léta. Bude se jmenovat I Won’t Back Down a na pultech zámořských obchodů se objeví 9. června 2015. Sammy Kershaw je tak dalším hvězdným countryovým přírůstkem do stáje Cleopatra Records. V jejich katalogu již najdeme například Glena Campbella, Wandu Jackson či country gospelovou formaci Oak Ridge Boys. „Sammy Kershaw je jedním z těch hlasů, který poznáte hned, jak ho uslyšíte,“ komentoval podepsání kontraktu president nahrávací společnosti Tim Yasui. „My všichni v Cleopatra Records jsme velmi vzrušeni z toho, že budeme moci pracovat s umělcem Sammyho kalibru.“

Chystané Sammyho album přinese celkem tucet  zbrusu nových nahrávek a bude to jeho první řadové album za posledních pět let.

Sammy Kershaw: I Won’t Back Down  – Tracklist:
01. “Take a Letter Maria”
02. “Lay Back Down”
03. “Grillin’ and Chillin’”
04. “Fixer Upper”
05. “Groove”
06. “I Won’t Back Down”
07. “I Had to Give That Up Too”
08. “I Can’t Wait to Waste a Little Time”
09. “Send in the Rodeo Clowns”
10. “Don’t Move”
11. “Why You Wanna Do Me This Way”
12. “Let’s Lay Here Forever”

avatar Autor: on 27.4.2015. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.