TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Band Perry chystají nové album

The Band Perry, 46. ročník CMA Awards, 1.11.2012, Nashville (Foto: CMA)

The Band Perry, 46. ročník CMA Awards, 1.11.2012, Nashville (Foto: CMA)

Trio Band Perry pracuje na svém dalším albu a jak tvrdí, novou desku by si mohli jejich fanoušci zakoupit již velmi brzy. „Bude to opravdu velké…,“ říká o novém albu Kimberly Perry. „Už máme za sebou zhruba polovinu práce a doufáme, že naše nové písně si budete moci poslechnout již v první polovině tohoto roku,“ vzkazuje Kimberly fanouškům.

Zatím posledním albem Band Perry je album Pioneer, které vyšlo v dubnu 2013. Jeho producentem byli pánové Rick Rubin a Dann Huff, pro nový projekt se však populární sourozenecké trio rozhodlo vyzkoušet něco nového. „Na novém album jsme to trochu promíchali. Chtěli jsme si vyzkoušet řadu nových věcí a jednou z nich je i spoluautorství na našich písních. Mezi nashvillskými autory se objevilo jedno nové děvče, jmenuje se Audra May a je to velmi oduševnělá mladá dáma. A tak jsme udělali takové autorské partnerství a nemůžeme se dočkat, až výsledky naší spolupráce uslyší naši fanoušci.“

Mezi aktuální novinky v životě Band Perry patří i nominace na cenu Grammy za jejich verzi písně Glena Campbella“Gentle on my mind.“ Ta je součástí soundtracku k životopisnému dokumentu o tomto legendárním countrymanovi – Glen Campbell: I’ll Be Me.

avatar Autor: on 4.1.2015. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.