TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sarah & The Adams chystají album Thank You

Sarah & The Adams

Sarah & The Adams (foto Jiří Turek)

Tři roky po vydání debutu My Place připravila Šárka Adámková se svými hudebními přáteli nové album. Přesný termín vydání nahrávky s názvem Thank You není znám, ale prý to bude již velice brzy.

Kapela navázala spolupráci s rádiem Dixie a na podzim vyrazí se svojí novou deskou na „Dixie Tour“. Mezi městy, která plánují navštívit, nechybí Varnsdorf, Šumperk, Český Krumlov, Opava, Odry, Brno, Pardubice a Praha.

Sarah & The Adams tvoří: Šárka Adámková – zpěv, klavír, ukulele; Michal Gregor – akustická kytara, elektrická kytara, vokály; Josef Štěpánek – elektrická kytara, banjo, pedal steel; Rasťo Uhrík – kontrabas, basová kytara; Martin Novák – bicí; Petra Lstibůrková – vokály, zvonkohra.

Sarah & The Adams také v souvislosti s přípravou desky Thank You spustili nový web – www.sarahandtheadams.cz. Kapela má svůj profil i na Facebooku.

 

avatar Autor: on 6.8.2014. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.