TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stodola Michala Tučného zná první účinkující

Stalo se již tradicí, že závěr letních prázdnin patří v jihočeských Hošticích u Volyně country hudbě a písničkám Michala Tučného. Ani letos tomu nebude jinak. Ve dnech 22. a 23. srpna 2014 se v této malebné vesničce uskuteční již sedmnáctý ročník hudebního festivalu Stodola Michala Tučného aneb Setkání přátel. Jak už se v posledních letech stalo zvykem, program festivalu startuje již v pátek odpoledne. A od samého počátku nabídne dobře obsazený program s koncerty kapel jako Schovanky, Double Eagle s Tomášem Linkou či pražskou formací Blueground, která bude i letos doprovázet zpěváky během sobotního večerního galaprogramu.
Druhý den festivalu pak nabídne například vystoupení skupiny Chinaski,  Petra Spáleného, Roberta Křesťana a Druhé trávy nebo Františka Nedvěda. Ve večerním programu si písničky Michala Tučného zazpívají Tomáš Linka, František Nedvěd, Jiří Zonyga, Richard Tesařík, Tomáš Trapl, Míša Tučná a další.
Vstupenky na Stodolu Michala Tučného zakoupíte v předprodejní síti Eventim a na eventim.cz. Přímo na místě festivalu pak budou vstupenky k dostání za cenu 598 Kč. Děti do 130 cm a vozíčkáři mají vstup zdarma. V těsné blízkosti areálu bude opět zřízen camp. Informace o možnosti ubytování i další aktuality o festivalu naleznete na www.kyno.cz

avatar Autor: on 12.7.2014. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.