TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Daniel Romano, vycházející hvězda kanadské country

Daniel Romano - Come Cry With Me (CD cover)

Daniel Romano – Come Cry With Me (CD cover)

Na scéně kanadské country se v poslední době objevilo několik pozoruhodných osobností, vycházejících z těch nejlepších tradic stylu, zároveň ale hrajících muziku zcela současnou. Hudebník a výtvarník Daniel Romano (nar. 1985) zaujme na první pohled svérázným image, neméně zajímavé jsou ale také jeho písně. Nezaměnitelná barva hlasu, přesvědčivý projev plný emocí, nebývalý hlasový rozsah i schopnost napsat nekomplikované, přesto výrazné a působivé melodie, dávají skvělé předpoklady k úspěšné hudební dráze.

Třetí Romanovo sólové album s názvem No Cry With Me bylo nominováno v kategorii Roots & Traditional Album na cenu „JUNO Award“, kanadskou obdobu amerických Grammy. Server exclaim.ca označil dokonce nahrávku v kategorii „Country, Folk & Blues Album“  jako nejlepší za rok 2013. Ostatně, posuďte sami:

V letošním roce plánuje Daniel Romano další evropské turné. Následující video věnoval svým holandským fanouškům. Dočkáme se i u nás?

avatar Autor: on 10.2.2014. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.