TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tommy Indian – Moon Dreamer

Jednou z nejzajímavějších skupin, které se na naší hudební scéně objevily v poslední době, je sdružení Tommy Indian, tvořené pěticí známých českých hudebníků v čele s písničkářem Thomasem Matthewem Klikou. U Supraphonu tento týden kapele vychází debutové album Moon Dreamer.

V kapele se sešli bubeník a producent David Landštof, kytarista Josef Štěpánek (oba hrají také s Radůzou, Ďáblovým stádem nebo Šárkou Adámkovou a dalšími), producent a klávesista Armin Effenberger (Cartonnage), baskytarista Jan Lstibůrek (Toxique, Tomáš Klus) a pianista Petr Tichý (No Heroes). V jejich stylově těžko zařaditelné muzice se potkává směs indie-rocku, country, folku, elektroniky i popu. Dříve, než stačili odehrát první koncet, uspěli se skladbou Slow Slow Slow jako jediní z Evropy ve dvou světových hudebních soutěžích Songwriting Competition 2013 a Unsigned Only.

Na začátku června nabídli Tommy Indian videoklip k písni Slow Slow Slow (http://www.youtube.com/watch?v=1eN6GlVuYvw) jako předzvěst svého albového debutu.

Tommy Indian

Tommy Indian

avatar Autor: on 17.6.2013. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.