TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nové album Alana Jacksona vychází příští týden

Alan Jackson: Precious Memories Vol. II (Foto: EMI)

Alan Jackson: Precious Memories Vol. II (Foto: EMI)

Alan Jackson v březnu vydá pokračování své gospelové kolekce z roku 2006 Precious Memories. Vydání dvojky se však oproti původně oznámenému termínu o jeden týden odsune. Precious Memories Vol. 2 tak na labelu ACR/EMI Nashville vyjde až 26. března 2013.  „Pro původní kolekci jsme měli seznam asi 30 nebo 40 písní, většina z nich se samozřejmě na album nakonec nedostala a tak jsem se rozhodl, že ještě některé z nich uděláme úplně stejným způsobem, jako na prvním albu – se srdcem a jednoduše,“ říká k novému projektu Alan. Původní kolekce gospelových nahrávek vznikla vlastně jako vánoční dárek pro Alanovu matku a měla být distribuována pouze mezi členy Alanovy rodiny a jejich blízké přátelé. Ti však Alana přesvědčili, že by měl celou kolekci vydat jako standardní album. Projekt nakonec bodoval na hitparádě a do dnešního dne se jej prodalo na dva miliony kopií.
„Moje máma už je starší a už nechodí moc ven, ale i tak bych chtěl pro ní udělat ještě další kolekci těchto písní. A také pro matku mé ženy. I když je starší než moje máma, je na tom o něco lépe. A má moc ráda tyhle písně. Takže proč bych je pro ně obě nenatočil,“ říká o vzniku nového alba Alan.

A jaké písně se na „dvojce“ objeví?

Precious Memories Vol. II – Tracklist:
01. Amazing Grace
02. He Lives
03. Just As I Am
04. Love Lifted Me
05. O How I Love Jesus
06. Only Trust Him
07. There Is Power In The Blood
08. Precious Memories
09. Sweet Hour of Prayer
10. When the Roll is Called Up Yonder
11. Wherever He Leads I’ll Go

 

avatar Autor: on 20.3.2013. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.