TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Druhá tráva natočí na koncertě v Hranicích své první DVD

Druhá tráva bude mít konečně své první DVD. Natáčení proběhne 23. listopadu během koncertu v Hranicích a zúčastní se ho i několik vzácných hostů: kytarista a producent posledního alba kapely Steve Walsh, výjimečný americký muzikant  Peter Rowan a zpěvačka Katka García.

„Druhá tráva slaví dvacetileté výročí na scéně, a proto nám přišlo jako dobrý nápad natočit první koncertní DVD, které bude průřezem tvorby kapely. Když jsme hledali vhodný prostor na záznam koncertu, objevili jsme divadlo Stará střelnice v Hranicích. Překvapilo nás, že ve dvacetitisícovém městě může být tak technicky vybavený sál, který náročný projekt, jakým je záznam koncertu, zvládne,“ říká manažer Druhé trávy David Němeček.

A jen pro úplnost: před několika málo dny se objevila na trhu další zajímavá nahrávka Druhé trávy. Album s názvem Robert Křesťan & Druhá tráva – Živě v Telči přináší záznam koncertu ze zámku v Telči pořízený letos v létě. Zachycuje autorské písně Roberta Křesťana, cover verze písní Boba Dylana i úpravu Knopflerova hitu Telegraph Road.

Druhá tráva / foto: Jiří Turek (www.druhatrava.cz)

Druhá tráva / foto: Jiří Turek (www.druhatrava.cz)

avatar Autor: on 20.11.2012. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*