TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jason Aldean poprvé na vrcholku žebříčku Billboard 200

Ve svých pětatřiceti letech má zpěvák Jason Aldean na svém kontě již několik veleúspěšných alb. Před dvěma lety to jeho minulý počin My Kinda Party dotáhl až na druhé místo žebříčku Billboard 200, když mu tehdy první místo vyfoukla Taylor Swift s albem Speak Now.

Album Night Train se mu nyní podařilo vydat týden před svojí tehdejší přemožitelkou (u jejíž novinky Red lze opět očekávat fenomenální úspěch) a zabodoval na plné čáře. S počtem 409 tisíc prodaných alb se tak poprvé v životě vyšvihl na první místo. Přitom navíc jeho My Kinda Party stále vykazuje velmi slušný prodej a drží se v šesté desítce žebříčku.

Není bez zajímavosti, že do první desítky nejprodávanějších alb se dostala hned další tři countryová, ve dvou případech se jedná o horké novinky. Devatenáctiletý vítěz desáté série soutěže American Idol Scotty McCreery se s vánočním albem Christmas with Scotty McCreery probojoval na čtvrtou příčku a dobře si vede na pátém místě také Living For a Song: A Tribute to Hank Cochran, kterým Jamey Johnson skládá poctu známému autorovi.

Kapela Little Big Town, jejíž Tornado je v žebříčku už šest týdnů, zaujímá tentokráte osmou příčku.

Jason Aldean - promo fotografie k albu Night Train (www.jasonaldean.com)

Jason Aldean – promo fotografie k albu Night Train (www.jasonaldean.com)

avatar Autor: on 26.10.2012. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Jason Aldean poprvé na vrcholku žebříčku Billboard 200

  1. Pingback: Jason Aldean vyprodal stadion v Bostonu za sedm minut | CountryWorld.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*