TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Byznys Wandy Jackson jede dál

Loňské album The Party Ain’t Over potvrdilo, že legenda country a rockabilly Wanda Jacskon zdaleka nepatří do starého železa a stále dokáže nabídnout pořádnou dávku energie a výborné muziky.  Zatímco uvedené album produkoval rocker Jack White (což nebyla zdaleka jeho první zkušenost s country, připomeňme třeba spolupráci s Lorettou Lynn či The Secret Sisters) s novinkou Unfinished Business, která vychází v těchto dnech jen několik dní před zpěvaččinými pětasedmdesátinami, vypomohl písničkář Justin Townes Earle.

O stylový hudební doprovod v duchu starého dobrého rokenrolu i country se postarala poměrně nepočetná studiová skupina (kytara, basa, klávesy, bicí a občas pedal steel kytara). Za zmínku stojí výběr skladeb: mezi autory naleznete jak producenta Justina Townese Earla (What Do You Do When You’re Lonesome?), tak i jeho otce Steve Earla (The Graveyard Shift) a Townese Van Zandta (Two Hands). Píseň Pushover proslavila před půlstoletím soulová královna Etta James, It’s All Over Now pochází pro změnu od britského rockera Roda Stewarta. Album uzavírá song California Stars známý od kapely Wilco, který Jeff Tweedy a Jay Bennett složili na slova Woody Guthrieho.

Foto: http://www.justintownesearle.com/

avatar Autor: on 9.10.2012. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*