TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tři hrušky Dwighta Yoakama

Zatímco do roku 2005, kdy Dwight Yoakam vydal vynikající desku Blame the Vain, přicházela jeho alba s železnou pravidelností,v následujících letech si mohli příznivci jeho charakteristického hlasu pořídit pouze jedinou novou nahrávku – Dwight Sings Buck, na které skvěle přezpíval písně z repertoáru svého velkého idolu Bucka Owense. Až nyní, po bezmála sedmi letech, přichází šestapadesátiletý Yoakam s novinkou, na jejímž obalu není nic jiného než tři hrušky – 3 Pears. S jedinou výjimkou se jedná o autorský materiál v typickém Yoakamově stylu a, jak se můžete přesvědčit z nadšených recenzí (odkaz na ně najdete na serveru metacritic,com), se dlouhé čekání rozhodně vyplatilo a zrodila se jedna z nejlepších desek jeho jedinečné hudební dráhy.

Mezi jmény spojenými s albem 3 Paears lze najít i dvě docela nečekaná: producent dvou tracků David Campbell není nikdo jiný než rocker Beck a spoluautor úvodní písně Robert Ritchie je daleko známější jako Kid Rock.

 

avatar Autor: on 7.10.2012. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*