TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Objevem roku jsou podle ACM Lauren Alaina, Midland a Brett Young

Brett Young

Brett Young

Lauren Alaina, Midland a Brett Young byli v letošním ročníku ankety ACM jmenováni vítězi jednotlivých kategorií Objev roku pro zpěvačku, vokální duo či skupinu a zpěváka. Překvapivou a radostnou zprávu jim po telefonu sdělila průvodkyně letošního slavnostního ceremoniálu ACM Awards a jejich kolegyně Reba McEntire.

„Když mi Reba zatelefonovala, málem mě to porazilo,“ komentoval radostnou novinu Brett Young. „Získat cenu od Akademie je snem každého country zpěváka. Získat cenu v kategorii plné fantastických umělců je pro mne absolutní poctou a děkuji ACM i fanouškům, že mi ji dopřáli,“ dodal Young.

Všichni tři ocenění vystoupí i v rámci slavnostního ceremoniálu ACM Awards, který se uskuteční v neděli 15. dubna 2018 v MGM Grand Garden Arena v nevadském Las Vegas. A někteří z těchto umělců si během večera přidají do své sbírky hned další ocenění. Lauren Alaina je totiž nominována společně s Kanem Brownem v kategorii nejlepší vokální spolupráce roku za nahrávku „What Ifs“ a kapela Midland  je nominována v hlavní kategorii pro Nejlepší skupinu a s písni „Drinkin’ Problem“ ještě v kategorii pro Singl roku.

avatar Autor: on 13.4.2018. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*