TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Spustili jsme pro vás nový CountryObchod.cz

Nový CountryObchod.cz

Nový CountryObchod.cz

CountryWorld.cz provozuje (nejen) pro své čtenáře internetový obchod s hudebními nosiči od roku 2005, od roku 2012 pak pod samostatnou značkou CountryObchod.cz. O uplynulém víkendu byla spuštěna nová verze tohoto obchodu. Jedná se tak v pořadí již o jeho třetí podobu. Nová verze běží na systému Upgates a naším cílem bylo přinést naším zákazníkům větší uživatelský komfort při nakupování. Hlavní novinkou nové verze je responsivní design obchodu, který umožňuje používání obchodu a pohodlné nakupování nejenom na klasických stolních počítačích, ale i na mobilních zařízeních jako jsou tablety nebo mobilní telefony. Design obchodu se vždy přizpůsobí velikosti vašeho monitoru/displeje.  V nové verzi byly zachovány jak mobilní platby včetně platebních karet, tak i všechny doposud používané dopravní metody. Rozšířeno bylo i zasílání do zahraničí, kdy se ke Slovensku přidalo i Rakousko a Německo (vše pouze při platbě v EUR).

Novinkou je také věrnostní program pro registrované zákazníky. Za každých 100 korun nákupu získává registrovaný zákazník 1 bod, který může při dalším nákupu použít pro jeho částečnou úhradu v kurzu 1 bod=1 Kč. Kromě toho jsou sledovány i celkové obraty registrovaného zákazníka a podle jejich celkové výše může zákazník postupně dosáhnout až na stálou slevu 8 procent. Nakupovat jako registrovaný zákazník se prostě vyplatí.

Nová verze obchodu nám umožní do budoucna přinášet další nová vylepšení, v přípravě je mimo jiné také přidávání krátkých hudebních ukázek k vybraným titulům.

Těšíme se na vaši návštěvu na CountryObchod.cz a jako pozornost za přečtení této zprávy od nás přijměte slevový kupon na slevu 5 procent z vaší objednávky platný do 20. října 2015
Nákupem na CountryObchod.cz podporujete provoz serveru CountryWorld.cz. Děkujeme Vám.

 

Při platbě v korunách, prosím, použijte kód COUNTRYCZK
Při platbě v eurech  (pro zákazníky mimo ČR), prosím, použijte kód COUNTRYEUR

Pozn.: Slevové kupony lze uplatnit pouze pro danou měnu (přepínání měn je možné přes symbol vlaječky v záhlaví e-shopu) a to na všechny objednávky přijaté do 20. října 2015 včetně. Kupon je možné použít při splnění výše uvedených podmínek i opakovaně.

avatar Autor: on 12.10.2015. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.