TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

[VIDEO] Neil Young zveřejnil videoklip k písni Wolf Moon

Neil Young (Foto: Danny Clinch / Warner Bros.)

Neil Young (Foto: Danny Clinch / Warner Bros.)

Neil Young a skupina Promise of the Real zveřejnili nový videoklip k písni Wolf Moon, která pochází z jejich připravovaného alba The Monsanto Years. Video se natáčelo uvnitř  historického Teatro Theatre v kalifornském Oxnardu. Na stejném místě skupina natočila i samotné album. Nový klip je velmi jednoduchý a zachycuje Younga s doprovodnou skupinou, jak zpívají píseň uvnitř divadla.

Album The Monsanto Years je speciální projekt, který slouží jako protest proti agrochemické společnosti Monsanto, která produkuje některé přídavné složky pro potraviny, které se mimojiné používají v proslulém řetězci Starbucks. Svému názoru na kavárenský řetězec Young věnoval i jednu píseň z chystaného alba, nazvanou „A Rock Star Bucks a Coffee Shop.“

Neil Young je v novém videoklipu i na chystaném albu doprovázen skupinou Promise of the Real, jejímiž členy jsou i synové Willieho Nelsona Lukas a Micah.

avatar Autor: on 23.6.2015. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.