TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Katie Armiger přerušila svoji nahrávací kariéru

Katie Armiger (Foto: Cold River Records)

Katie Armiger (Foto: Cold River Records)

Jak tento týden informoval americký server Country Aircheck, talentovaná a úspěšná nezávislá country hvězda, Katie Armiger, se rozhodla, že přeruší svojí nahrávací kariéru. Zpěvačka se chce rozhodnout, jakým směrem se bude dál ve svojí umělecké dráze ubírat. Pete O’Heeron, prezident společnosti Cold River Records k jejímu rozhodnutí uvedl: „Katie Armiger se rozhodla se trochu nadechnout a rozmyslet si směřování své další hudební dráhy. Spolupráce s ní byla velmi vzrušující a bylo opravdu zajímavé sledovat její profesní růst. Katie je mimořádný talent a ještě lepší člověk. Naše vydavatelství plně podporuje její rozhodnutí a budeme navždy patřit mezi její fanoušky.“
V souvislosti se zpěvaččiným prohlášením se podle O’Heerona dá předpokládat, že ohlášené vydání nového alba Katie Armiger bylo zrušeno nebo přinejmenším na nějakou dobu odloženo.

avatar Autor: on 18.6.2015. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.